Eftersom jag inte kunde lagga upp nagra bilder i gar gor vi ett nytt forsok i dag fran en annan ort. Visst ar namnet vackert det ar synd att man inte kan saga det samma om staden. Det ar en skitig och stor industristad och vi som ar vana vid lugna sma samhallen pa landet. Men det blir sa har nar vi narmar oss Buenos Aires.

Dagen har varit valdigt omvaxlande med en passage over Cordoba massiven i daligt vader (regn, dimma, blast och mycket kallt). De sista tva timmarna innan vi svangde av for att leta reda pa ett hotell for natten akte vi pa en motorvag over Pampas slatt. Hastigheten pa motorvagar i Argentina ar 130 kilometer i timmen, vilket kanns helt ratt eftersom det inte svanger en millimeter pa flera mil.

I morgon ar det Lucia. Undrar just om Anders vacker mig med Lucia kaffe?

/T

Bilder fran forra blogginlagget:

Blog Image

Imponerande vintunnor eller hur?

Blog Image

Nar en pase med torkad ravioli blir sa har stor pga av det lagre lufttrycket pa 3000 meters hojd sa forstar man att det blir problem nar man skall upp pa riktigt hoga hojder.

Blog Image

Aconcagua pa nara hall. I alla fall sa nara som vi kom!

Blog Image

En av var vandrings farligaste passager smiley.

Blog Image

Aven om standarden pa sanitesanlaggningen pa campingen i Uspallata inte var den basta sa var det i alla fall inget fel pa utsikten fran taltet.